Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ورایتی، فیلم «ماسک» یا «بوی مشک» اولین تجربه کارگردانی ای.آر.رحمان آهنگساز مطرح بالیوودی برای اولین بار در بخش واقعیت مجازی جشنواره فیلم کن امسال دیده می‌شود.

این فیلم ۳۶ دقیقه‌ای یک تجربه حسی سینمایی در آمیخته با واقعیت مجازی، حرکت، موسیقی و رایحه است که روایتی را دنبال می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

داستان این فیلم درباره جولیت مردینیان موسیقیدان و وارثان اوست. این آهنگساز که ۲۰ سال از یتیم شدنش می‌گذرد به مدد حافظه قوی‌اش در جست‌و جوی افرادی است که سرنوشت او را تغییر داده‌اند و این کار را با یادی که از بوی آنها در خاطرش دارد انجام می‌دهد.

ایده اصلی این فیلم از همسر رحمان بود و او با گسترش این داستان آن را موضوع فیلمش کرد. رحمان و همسرش عشق مشترکی به بوی عطر دارند و در آرزوی این بودند که «بو» را به صورت همه‌جانبه به عنوان وسیله‌ای روایی در سینما به کار بگیرند.

فیلمنامه این فیلم را گوراچی فینیکس نوشته و رحمان هم فیلم را کارگردانی کرده و هم موسیقی آن را نوشته است.

تولید «بوی مشک» چند سالی زمان برده و به گفته رحمان هدف وی از خلق این فیلم رفتن به سوی یک تجربه سورئال و حسی بی‌سابقه و ظریف سینمایی بوده است.

آی.آر رحمان که برنده اسکار، بفتا و گرمی است تاکید کرد که کاربرد حواس چندگانه در یک فیلم که بتواند مرزهای داستان‌سرایی را جابه‌جا کند انگیزه اولیه وی در ساخت این فیلم بوده است.

بازیگران فیلم شامل نورا آرنزدر بازیگر فیلم «ارتش مردگان» و گای برنت بازیگر فیلم «اوپنهایمر» در نقش‌های اصلی است و منیره گریس از فیلم «ناب» و مریم زهرابیان هم دیگر بازیگرانش بوده‌اند.

«ماسک» در رم فیلمبرداری شده و متخصصان بین‌رشته‌ای از سراسر جهان را برای ساخت گرد آورده است. این فیلم با استفاده از ۱۴ دوربین مختلف فیلمبرداری شده و پس از آن به صورت استریوسکوپی به قالب واقعیت مجازی درآمده است و موسیقی و رایحه در آن نقش ویژه‌ای دارند.

این فیلم توسط «استودیو ای‌آرآر» رحمان با شرکت ایده‌آل انترتینمنت و اینتل به عنوان تهیه کنندگان مشترک و استودیو تناندال و هولدینگ پالانی انداور به عنوان دستیار تهیه کننده تولید شده است.

الله رک‌ها رحمان تهیه‌کننده موسیقی، آهنگساز فیلم، موسیقیدان و خواننده سرشناس مسلمان هندی است. وی سازنده موسیقی فیلم‌هایی چون «محمد رسول الله» و «زاغه‌نشین میلیونر» بوده است.

کد خبر 5490254

منبع: مهر

کلیدواژه: ای آر رحمان واقعیت مجازی جشنواره فیلم کن تئاتر ایران فیلم کوتاه حوزه هنری سازمان صداوسیما فیلم سینمایی آلبوم موسیقی خانه تئاتر خانه هنرمندان ایران بازیگر سینما موسیقی ایرانی شبکه مستند سیما تئاتر شهر هنرمندان تئاتر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۰۵۴۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فراخوان جایزه داستان و بازآفرینی منتشر شد

.به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما؛ جایزه ملی داستان و بازآفرینی در پنج بخش برگزار می‌شود این جشنواره در همه گروه‌های سنی با هر موضوعی می‌توانند در آن شرکت کنند

.بخش رقابتی در پنج قسمت رمان و داستان کوتاه، داستان کوتاه کوتاه، جستارنویسی و طرح داستان انجام می‌شود و بخش ترویجی این جشنواره نیز کارگاه‌های هنری و داستانی است که در شهر‌های مختلف برگزار می‌شود

:این خبر و خبر‌های دیگر در بسته کتاب هفته 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

 

دیگر خبرها

  • شروع ساخت «نارنیا» گرتا گرویگ در آگوست/ فیلمبرداری ۷ ماهه!
  • فراخوان جایزه داستان و بازآفرینی منتشر شد
  • هیچ چیز جز گوشی موبایل لازم ندارید
  • روایت یک کارگردان از فیلمسازی در نوجوانی/ هیچ چیز جز گوشی موبایل لازم نیست
  • گروه های جشنواره هنرهای نمایشی مازندران معرفی شدند
  • معرفی گروه‌های راه یافته به مرحله استانی جشنواره هنر‌های نمایشی
  • یک داستان عاشقانه از پارسا پیروزفر و حواشی‌اش
  • اعلام اولین ترکیب تراکتور با مطهری
  • داستان تیتراژ سریال دلیران تنگستان
  • داستان تیتراژ سریال«دلیران تنگستان»/ وقتی موسیقی ایرانی محترم است